PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Administrator   
2015-01-16 kl. 16:54
Välkommen till Uddevalla och Veteran SM den 24-26/7 2015Det var med glädje vi fick besked om att få arrangera Veteran SM på Västkusten. Vi hoppas att vi tillsammans med er deltagare ska göra ett mycket lyckat mästerskap.

Passa på att stanna några extra dagar och se vårt vackra Bohuslän. Se erbjudandet från Hotell Carlia, Bohusgården Hotell & Konferens och Hotell Riverside.Bo i Uddevalla

En bra utgångspunkt för strövtåg genom landskapet. Här har du nära till det mesta. Välj mellan hotell, vandrarhem, camping, stuga eller bed & breakfast.


Skärgårdsbåtarna

Skärgårdsbåtarna har tre båtar i skiftande storlek och ålder. Följ med oss ut på fjordarna utanför Uddevalla. Vi erbjuder allt från kortare entimmasturer till heldagskryssningar till Bassholmen, Lysekil, Smögen och Käringön och sköna skaldjurskryssningar i solnedgång. Välkomna ombord! Mer information och turlistor.Strandpromenaden & Kuststigen

Strandpromenaden är en helt bilfri gång & cykelväg som sträcker sig 9,3 kilometer från de unika Skalbankarna och vidare längs kusten till det natursköna Lindesnäs och en del av Kuststigen.

Senast uppdaterad 2016-01-23 kl. 18:02