Samarbete med Nordic Sport för föreningarna i Bohuslän-Dals Friidrottsförbund.

Nordic Sport och Bohuslän-Dals Friidrottsförbund har ingått ett samarbete som innebär att föreningarna i Bohuslän-Dals erhåller rabatter på Nordic Sports ordinarie prislista. Intuitionen är också att Nordic Sport ska finnas på plats vid minst ett tillfälle under året för att eventuellt presentera nyheter men kanske framförallt  ge föreningarna möjlighet till dialog kring befintliga och eventuella framtida produkter.
Bohuslän-Dals Friidrottsförbund och medlemsföreningarna erhåller rabatt enligt rabattgrupper på aktuell prislista, som normalt uppdateras en gång per år. Rabattgrupper se nedan. Önskas offert innan beställning ska detta framgå vid kontakt med Nordic.

Rabattgrupper
A: 20 % rabatt
B: 10 % rabatt
C: 10 % rabatt
D:   0 % rabatt (Alternativt kolla med Nordic om pris)
E:   offertprodukter – rabatt på dessa produkter efter då gällande villkor för Nordic

Indelning av prislistan enligt ”A”, ”B”, ”C”, ”D” respektive ”E”, se bifogad prislista.
Undantag från rabatter är då Nordic har specialerbjudanden som tex lagerrensning.